یکی از شیرین ترین جشنوارههای غذای جهان
مکزیک، سرزمین جشن های شاد
احتمالاً هیچ کشوری در جهان به اندازه مکزیک جشنواره ، نمایشگاه و روزهای جشن ندارد. تعطیلات ملی، تعطیلات مذهبی و سنتهای مردم (روزهای مقدس) همه با ذوق و شادی جشن گرفته می شود. تقویم مقدس مملو از نام است. تقریباً هر روز دلیلی برای برگزارییک جشن در هر محله مشخص وجود دارد.
جشنواره ذرت و ترتیلا، فستیوالی محبوب گردشگران
یکی از اساسی ترین عناصر این جشنها غذا است. کشت، تهیه و مصرف نعمتهای طبیعت به قدری مهم است که فریا (نمایشگاهها) صرفاً مخصوص برداشت محلی وجود دارد. از آنجا که ذرت محصول اصلی مکزیک بوده و مکزیک سرزمین تاکو است، جشنواره ذرت و ترتیلایک رویداد بسیاربزرگ در این کشور می باشد که گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.
جشنواره غذای مکزیک ۲۰۲۱، رویدادی به سبک متفاوت
جشنواره غذای مکزیک ۲۰۲۱ سهم ذرت در غذا و اقتصاد را جشن می گیرد. اگر فکر می کنید تورتیلا تنها غذای مکزیکی است که از ذرت درست می شود، در این صورت سخت در اشتباه هستید. غذاهای مختلف دیگری را که از ذرت درست می شود مانند تالاکویو، پونته و غذاهای مخصوص مکزیکی را می توانید در این جشنواره امتحان کنید.
فریا چیست؟
فریا یک جشن منطقه ای است. این جشن معمولاً در یک شهریا روستای خاص برپا می شود. آتش بازی، بازی های محلی، رژه ماشینهای سواری و دکههای غذا با غذاهای مخصوص محلی، همه دریک نمایشگاه بزرگ ارائه می شود. موسیقی و رقص محلی در میدان شهر برگزار می شود. این رویداد شامل خلاقیتهای آشپزی همراه با معرفی غذاهای سنتی است.
تاریخچهی جشنواره ذرت و تورتیلا مکزیک
از نظر تاریخی، بت پرستان جشن برداشت محصول را زودتر آغاز می کردند. از آنجا که این رویداد همزمان با جشن دینی مریم مقدس در ۱۵ آگوست است، امروزه این رویداد دو هفته طول می کشد. نمایشگاههای منطقه ای، مسابقات ورزشی، جریپئو (گاو سواری)، رقص و نمایش اماکن عمومی، آتش بازی و بسیاری دیگر از فعالیت های دوستانه خانوادگی، از جمله فعالیت های اصلی این جشنواره است.
جشنواره ذرت و ترتیلا از جمله بزرگترین مسابقه سنتی ذرت است که به منظور تجلیل از ذرت بی نظیر تلا و تشویق کشاورزان به ادامه کاشت آن برگزار می شود. این رویداد از سال ۱۹۸۱ میلادی به فستیوالی بزرگ تبدیل شد.
برنامههای جشنواره ذرت و تورتیلا مکزیک
این رویداد شامل طیف گسترده ای از پیش غذا و تنقلات بر اساس تورتیلا ذرت است.
گاوبازی، جنگ خروس، بازی و موکب نیز دراین رویداد وجود دارد. غرفههای غذایی نیز چیزی فراتر از غذاهای تهیه شده از انواع مختلف ذرت در منطقه است و طعم واقعی مکزیک را ارائه می دهند. برخی از رستوران ها غذاهای خاص خود را ارائه می دهند. از جمله این غذاها می توان به تاکو(گوشت برشته شده خرد شده)، تورتیلا سرخ شده با تخم مرغ، پنیر و سالسا، و تالا اشاره کرد.
محل برگزاری این فستیوال از بزرگراه اصلی که تپیک و گوادالاخارا را به هم متصل می کند به راحتی قابل دسترسی است. این شهر به خاطر بادام زمینی عرفانی خود نیز معروف می باشد. مطمئناً کسانی را پیدا می کنید که فروش آن را در این جشن نیز انجام دهد.
مکزیک و میراث فرهنگی و معنوییونسکو
تنوع فرهنگ غذایی در مکزیک به چنان اهمیتی رسیده که در سال ۲۰۱۰ در فهرست میراث فرهنگی و معنوییونسکو به ثبت رسیده است. غذاهای مکزیک با ترکیب مواد طبیعی و بومی این منطقه طبخ میشود. همین امر به طعم بینظیر غذاها میافزاید. مواد غذایی از جمله ذرت، لوبیا، آووکادو، کدو، گل کلم، فلفل قرمز، قارچ، سیب زمینی، برگ چغندر، گوجه قرمز و سبز، برگ کاکتوس و نظایرآنها از مواد اولیهای است که به وفور در طبخ غذاهای مکزیکی از آنها استفاده میشود.
مکان و زمان برگزاری جشنواره ذرت و تورتیلا مکزیک ۲۰۲۱
این مناسبت از ۶ تا ۱۵ آگوست ۲۰۲۱ برگزار خواهد شد.
سایر رویدادهای فرهنگی مکزیک
- جشنواره بین المللی فیلم مورلیا
- جشنواره روز مردگان
- جشنواره مهمانی سانتا سسیلیا
- جشنواره آتش بازی
- تنظیم این مطلب براساس منابع زیر انجام شده است:
http://www. banderasnews. com/
https://www. vallartanayaritblog. com/
تنظیم مقاله: آیسان پژوهان فر
۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
ذرت های رنگ و وارنگی. اینا تراریخته هستن؟ یا ارگانیک؟
تراریخته احتمالا:)