معروف ترین شیرینی های ترکیه

ترکیه به خاطر داشتن جاذبه های متنوع طبیعی، فرهنگی، تاریخی و خوراکی یکی از بهترین مقاصد گردشگری جهان محسوب می شود. شیرینی های ترکیه یکی از جاذبه های توریستی محسوب می شود. سالانه توریست های بسیاری از کشورهای مختلف برای امتحان کردن خوراکی های لذیذ و شیرینی های ترکیه به این کشور سفر می­کنند.

شیرینی های ترکیه : فرهنگ غذایی ترکیه، میراثی اصیل و ارزشمند

فرهنگ غذایی ترکیه

فرهنگ غذایی ترکیه، میراثی اصیل و ارزشمند

کشور ترکیه به عنوان یکی از قطب های مهم گردشگری در آسیا و جهان شناخته می شود. این کشور سالانه میزبان بسیاری از جهانگردان و توریست ها از سرتاسر جهان می باشد. ترکیه به لحاظ موقعیت جغرافیایی در نقطه تلاقی قاره آسیا و اروپا قرار گرفته است. ترکیه علاوه بر صنعت توریسم در صنعت مواد غذایی و شیرینی نیز جز کشورهای مطرح دنیاست. شیرینی و غذاهای هر کشوری نمادی از فرهنگ غذایی آن کشور بوده و میراثی ارزشمند برای آن سرزمین محسوب می شود که ترکیه از این جهت بسیار غنی است.

در ادامه شما را به آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی این کشور و دنیای جذاب شیرینی های آن دعوت می­کنیم.

شیرینی های اصیل ترکیه ای

شاید به ندرت بتوان کسی را پیدا کرد که از ترکیه بازدیدکرده باشد، از زیبایی های طبیعی و جاذبه های تفریحی آن لذت برده ولی سری به شیرینی های خوشمزه این دیار نزده باشد. شیرینی هایی که در این کشور سِرو می­شود بسیار متنوع بوده و باب میل هر سلیقه ای می باشد. شیرینی های ترکیه ای یکی از نمادهای اصیل فرهنگ غذایی این کشور است. هر طرفدار شیرینی و شکلات با دیدن آنها ذوق زده شده و توان مقاومت در مقابل شکل و مزه فوق العاده آنها را نخواهد داشت.

درباره شیرینی های ترکیه بیشتر بدانیم :
باقلوا : محبوب ترین شیرینی ترکیه

شیرینی های ترکیه : شیرینی های اصیل ترکیه ای

شیرینی های ترکیه

باقلوا، شیرینی سلطنتی ترکیه

باقلوا یکی از شناخته شده ترین و معروفترین شیرینی های ترکیه است که بسیار متنوع نیز می باشد. این شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذ دارای ریشه طولانی و قدمتی تاریخی است. قدمت آن را به دو قرن پیش از میلاد مسیح در روم باستان نسبت می دهند. باقلوا از زمان حاکمیت دولت عثمانی در این کشور به عنوان یک شیرینی سلطنتی و اشرافی مطرح شد. سابقه ی مستند شده باقلوا در ترکیه مربوط به آشپزخانه کاخ سلطنتی توپکاپی در استانبول است. در روز پانزدهم ماه رمضان، پادشاهان عثمانی بر اساس رسم خود تشریفاتی با نام باقلوای علایی برپا می­کردند.

باقلوا، مهمترین سوغاتی ترکیه

امروزه این شیرینی خوشمزه مهم­ترین بخش از سوغاتی مسافران ترکیه را تشکیل می دهد.

باقلوا نه تنها در ترکیه بلکه در سرتاسر دنیا زبان­زد خاص و عام است. ترک­ها که علاقه خاصی به باقلوا دارند در قسمت های مختلف ترکیه با توجه به سلیقه و ذائقه افراد منطقه خود باقلواهای مخصوص به خود را طبغ می­کنند.

شیرینی های ترکیه : باقلوا، مهمترین سوغاتی ترکیه

باقوای ترکیه

بورما(Burma)، شیرینی با ریشه ترکی

این نوع باقلوا که در کشور ما هم تولید می شود از جمله شیرینی هایی است که ریشه ترکیه ای دارد. این شیرینی از چند لایه بسیار نازک خمیر فیلوی نازک که روی هم قرار گرفته، تشکیل شده است. در وسط لایه ها حجمی از موادی مانند گردو، پسته و بادام استفاده شده است. سپس به صورت رول درآمده و همراه با کره پوشانده و طبغ می شود. در مرحله نهایی در داخل شربت قرار داده می شود.

شیرینی های ترکیه : بورما(Burma)

شیرینی بورما

بلبل یواسی (Bülbül yuvası)، سوغاتی برای میهمانان

این نوع باقلوا که طرفداران زیادی دارد در رسم ترک ها برای کسانی که به عنوان مهمان به بازدید آنها می آمدند به عنوان سوغاتی در نظر گرفته می شد. این نوع باقلوا به دلیل شباهتی که به آشیانه بلبل دارد، بلبل یواسی نامیده شده است. مواد به کار رفته در آن نیز مانند باقلوا بورما از مغز گردو، بادام، پسته و… تشکیل شده است. تنها تفاوت آن با باقلوای بورما در نحوه شکل دادن به خمیر فیلو است.

شیرینی های ترکیه : بلبل یواسی (Bülbül yuvası)

بلبل یواسی

کونفه(Künefe)، دسر پرطرفدار ترکیه

این شیرینی اگرچه با داشتن ریشه عربی در بسیاری از کشورهای خاورمیانه رواج دارد اما بسیاری آن را شیرینی مخصوص ترکیه می شناسند. این شیرینی به عنوان یک دسر پرطرفدار در بسیاری از نقاط ترکیه تهیه می شود. شما با گشت و گذار در خیابان­های ترکیه بوی دل انگیز این شیرینی را استشمام خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه کونفه پنیری شامل رشته کانفه، کره، آب، پسته و گردو خرد شده است. بعد از تهیه این شیرینی لذیذ آن را در داخل شربت تهیه شده از عسل یا شربت شکر قرار می دهند.

شیرینی های ترکیه : کونفه(Künefe)

کونفه

درباره شیرینی های آفریقای جنوبی بیشتر بدانید:
محبوب ترین شیرینی ها و دسرهای آفریقای جنوبی

سوتلو نوریه(Sütlü Nurıye)، دسر سفیدرنگ شیری

این دسر از نظر مواد تشکیل دهنده شباعت زیادی به باقلواهای دیگر دارد. تنها تفاوت آن مربوط به پس از طبخ می شود. بدین ترتیب که باقلواهای دیگر را در شربت قرار می دهند؛ اما این نوع از باقلوا را در داخل شیر فرو می­برند. این کار طعم این نوع باقلوا را کمی ملایم تر و ظاهر آن را به رنگ سفید در می آورد.

شیرینی های ترکیه : سوتلو نوریه(Sütlü Nurıye)

سوتلو نوریه

فیستیکلی سارما(Fıstıklı Sarma)، باقلوای پسته ای سبز رنگ

این شیرینی که هم جز خانواده باقلوا است در طرز تهیه چندان تفاوتی با باقلواهای دیگر ندارد. تنها تفاوت بارز آن را می توان در مقدار استفاده شده پسته یافت. چون یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی این شیرینی دلپذیر پسته است که در طبغ آن به مقدار زیادی استفاده می­شود. به همین دلیل است که رنگ آن متمایل به رنگ سبز است. زادگاه اصلی این دسر را شهرگازی آنتیپ در جنوب شرقی ترکیه معرفی می­کنند. فیستیکلی در سراسر ترکیه به طور معمول تهیه می شود. این دسر اغلب همراه با بستنی سرو می شود که طعم آن را دو چندان می­کند.

شیرینی های ترکیه : فیستیکلی سارما(Fıstıklı Sarma)

فیستیکلی سارما

لوکام، راحت الحقوم معروف ترکیه

لوکام که یکی از شیرینی های معروف ترکیه است در رنگ و طعم های متفاوت تهیه می شود. این شیرینی دلپذیر از شیر، آرد، شکر، وانیل، پسته، پودر نارگیل تشکیل شده؛ اما براساس سلیقه های متفاوت افزودنی های دیگری نیز به آن اضافه می شود.

شیرینی های ترکیه : لوکام، راحت الحقوم معروف ترکیه

لوکام(راحت الحلقوم)

شکر پاره(Şekerpare)، شیرینی پرطرفدار میهمانی ها

این شیرینی، یکی از پرطرفدارترین شیرینی های ترکیه با طعمی بی نظیر و ظاهری زیبا است. اکثر مردم ترکیه براساس رسومی که دارند در اکثر جشن ها برای استقبال از میهمانان خود از این شیرینی استفاده می­کنند. شکرپاره از تخم مرغ، شکر،کره، آرد سمولینا، بیکینگ پودر، وانیل، بادام، پسته خورد شده تشکیل شده است.

شیرینی های ترکیه : شکر پاره(Şekerpare)

شکرپاره

سخن آخر

اکثر شیرینی هایی که در کشور ترکیه پخته می شود ریشه در سنت و مهمان نوازی مردمان این دیار دارد.

این کشور زیبا دارای خوراکی های منحصر به فردی است که طعمی به یاد ماندنی از یک شیرینی را در ذهن مسافران ماندگار می کند. ترکیه دارای بیشترین تنوع خوراکی است. مواد استفاده شده در غذاهای آنها به نحوی است که با هر نوع مزاجی سازگاری کامل دارد.

شیرینی های ترکیه ای به دلیل اینکه، این کشور در نقطه تلاقی اتصال شرق و غرب قرار گرفته ترکیبی از سنت های غذایی غرب و شرق را شامل می شود.

در نگارش این مقاله از منابع زیر استفاده شده است:

https://www.eligasht.com/

https://www.top-travel.ir

https://www.alamto.com/

https://fa.wikipedia.org/wiki

https://mosaferz.com/blog

نویسنده مقاله: فریبا فتحی

برچسب ها:

باقلوا, بلبل یواسی, بورما, ترکیه, سارما, سوتلو نوریه, شکر پاره, شیرینی, شیرینی ترکیه, فرهنگ غذایی, فیسیتیکلی, کونفه, لوکام

مطالب مرتبط :

شیرینی ها و دسرهای رمضانی ایرانی

شیرینی ها و دسرهای رمضانی ایرانی

خوراکی‌های خاص مردم ترکیه در ماه رمضان

خوراکی‌های خاص مردم ترکیه در ماه رمضان

اصیل ترین و پرطرفدارترین خوراکی های قزوین

اصیل ترین و پرطرفدارترین خوراکی های قزوین

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

معروف ترین شیرینی های ترکیه

ترکیه به خاطر داشتن جاذبه های متنوع طبیعی، فرهنگی، تاریخی و خوراکی یکی از بهترین مقاصد گردشگری جهان محسوب می شود. شیرینی های ترکیه یکی از جاذبه های توریستی محسوب می شود. سالانه توریست های بسیاری از کشورهای مختلف برای امتحان کردن خوراکی های لذیذ و شیرینی های ترکیه به این کشور سفر می­کنند.

شیرینی های ترکیه : فرهنگ غذایی ترکیه، میراثی اصیل و ارزشمند

فرهنگ غذایی ترکیه

فرهنگ غذایی ترکیه، میراثی اصیل و ارزشمند

کشور ترکیه به عنوان یکی از قطب های مهم گردشگری در آسیا و جهان شناخته می شود. این کشور سالانه میزبان بسیاری از جهانگردان و توریست ها از سرتاسر جهان می باشد. ترکیه به لحاظ موقعیت جغرافیایی در نقطه تلاقی قاره آسیا و اروپا قرار گرفته است. ترکیه علاوه بر صنعت توریسم در صنعت مواد غذایی و شیرینی نیز جز کشورهای مطرح دنیاست. شیرینی و غذاهای هر کشوری نمادی از فرهنگ غذایی آن کشور بوده و میراثی ارزشمند برای آن سرزمین محسوب می شود که ترکیه از این جهت بسیار غنی است.

در ادامه شما را به آشنایی بیشتر با فرهنگ غذایی این کشور و دنیای جذاب شیرینی های آن دعوت می­کنیم.

شیرینی های اصیل ترکیه ای

شاید به ندرت بتوان کسی را پیدا کرد که از ترکیه بازدیدکرده باشد، از زیبایی های طبیعی و جاذبه های تفریحی آن لذت برده ولی سری به شیرینی های خوشمزه این دیار نزده باشد. شیرینی هایی که در این کشور سِرو می­شود بسیار متنوع بوده و باب میل هر سلیقه ای می باشد. شیرینی های ترکیه ای یکی از نمادهای اصیل فرهنگ غذایی این کشور است. هر طرفدار شیرینی و شکلات با دیدن آنها ذوق زده شده و توان مقاومت در مقابل شکل و مزه فوق العاده آنها را نخواهد داشت.

درباره شیرینی های ترکیه بیشتر بدانیم :
باقلوا : محبوب ترین شیرینی ترکیه

شیرینی های ترکیه : شیرینی های اصیل ترکیه ای

شیرینی های ترکیه

باقلوا، شیرینی سلطنتی ترکیه

باقلوا یکی از شناخته شده ترین و معروفترین شیرینی های ترکیه است که بسیار متنوع نیز می باشد. این شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذ دارای ریشه طولانی و قدمتی تاریخی است. قدمت آن را به دو قرن پیش از میلاد مسیح در روم باستان نسبت می دهند. باقلوا از زمان حاکمیت دولت عثمانی در این کشور به عنوان یک شیرینی سلطنتی و اشرافی مطرح شد. سابقه ی مستند شده باقلوا در ترکیه مربوط به آشپزخانه کاخ سلطنتی توپکاپی در استانبول است. در روز پانزدهم ماه رمضان، پادشاهان عثمانی بر اساس رسم خود تشریفاتی با نام باقلوای علایی برپا می­کردند.

باقلوا، مهمترین سوغاتی ترکیه

امروزه این شیرینی خوشمزه مهم­ترین بخش از سوغاتی مسافران ترکیه را تشکیل می دهد.

باقلوا نه تنها در ترکیه بلکه در سرتاسر دنیا زبان­زد خاص و عام است. ترک­ها که علاقه خاصی به باقلوا دارند در قسمت های مختلف ترکیه با توجه به سلیقه و ذائقه افراد منطقه خود باقلواهای مخصوص به خود را طبغ می­کنند.

شیرینی های ترکیه : باقلوا، مهمترین سوغاتی ترکیه

باقوای ترکیه

بورما(Burma)، شیرینی با ریشه ترکی

این نوع باقلوا که در کشور ما هم تولید می شود از جمله شیرینی هایی است که ریشه ترکیه ای دارد. این شیرینی از چند لایه بسیار نازک خمیر فیلوی نازک که روی هم قرار گرفته، تشکیل شده است. در وسط لایه ها حجمی از موادی مانند گردو، پسته و بادام استفاده شده است. سپس به صورت رول درآمده و همراه با کره پوشانده و طبغ می شود. در مرحله نهایی در داخل شربت قرار داده می شود.

شیرینی های ترکیه : بورما(Burma)

شیرینی بورما

بلبل یواسی (Bülbül yuvası)، سوغاتی برای میهمانان

این نوع باقلوا که طرفداران زیادی دارد در رسم ترک ها برای کسانی که به عنوان مهمان به بازدید آنها می آمدند به عنوان سوغاتی در نظر گرفته می شد. این نوع باقلوا به دلیل شباهتی که به آشیانه بلبل دارد، بلبل یواسی نامیده شده است. مواد به کار رفته در آن نیز مانند باقلوا بورما از مغز گردو، بادام، پسته و… تشکیل شده است. تنها تفاوت آن با باقلوای بورما در نحوه شکل دادن به خمیر فیلو است.

شیرینی های ترکیه : بلبل یواسی (Bülbül yuvası)

بلبل یواسی

کونفه(Künefe)، دسر پرطرفدار ترکیه

این شیرینی اگرچه با داشتن ریشه عربی در بسیاری از کشورهای خاورمیانه رواج دارد اما بسیاری آن را شیرینی مخصوص ترکیه می شناسند. این شیرینی به عنوان یک دسر پرطرفدار در بسیاری از نقاط ترکیه تهیه می شود. شما با گشت و گذار در خیابان­های ترکیه بوی دل انگیز این شیرینی را استشمام خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه کونفه پنیری شامل رشته کانفه، کره، آب، پسته و گردو خرد شده است. بعد از تهیه این شیرینی لذیذ آن را در داخل شربت تهیه شده از عسل یا شربت شکر قرار می دهند.

شیرینی های ترکیه : کونفه(Künefe)

کونفه

درباره شیرینی های آفریقای جنوبی بیشتر بدانید:
محبوب ترین شیرینی ها و دسرهای آفریقای جنوبی

سوتلو نوریه(Sütlü Nurıye)، دسر سفیدرنگ شیری

این دسر از نظر مواد تشکیل دهنده شباعت زیادی به باقلواهای دیگر دارد. تنها تفاوت آن مربوط به پس از طبخ می شود. بدین ترتیب که باقلواهای دیگر را در شربت قرار می دهند؛ اما این نوع از باقلوا را در داخل شیر فرو می­برند. این کار طعم این نوع باقلوا را کمی ملایم تر و ظاهر آن را به رنگ سفید در می آورد.

شیرینی های ترکیه : سوتلو نوریه(Sütlü Nurıye)

سوتلو نوریه

فیستیکلی سارما(Fıstıklı Sarma)، باقلوای پسته ای سبز رنگ

این شیرینی که هم جز خانواده باقلوا است در طرز تهیه چندان تفاوتی با باقلواهای دیگر ندارد. تنها تفاوت بارز آن را می توان در مقدار استفاده شده پسته یافت. چون یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی این شیرینی دلپذیر پسته است که در طبغ آن به مقدار زیادی استفاده می­شود. به همین دلیل است که رنگ آن متمایل به رنگ سبز است. زادگاه اصلی این دسر را شهرگازی آنتیپ در جنوب شرقی ترکیه معرفی می­کنند. فیستیکلی در سراسر ترکیه به طور معمول تهیه می شود. این دسر اغلب همراه با بستنی سرو می شود که طعم آن را دو چندان می­کند.

شیرینی های ترکیه : فیستیکلی سارما(Fıstıklı Sarma)

فیستیکلی سارما

لوکام، راحت الحقوم معروف ترکیه

لوکام که یکی از شیرینی های معروف ترکیه است در رنگ و طعم های متفاوت تهیه می شود. این شیرینی دلپذیر از شیر، آرد، شکر، وانیل، پسته، پودر نارگیل تشکیل شده؛ اما براساس سلیقه های متفاوت افزودنی های دیگری نیز به آن اضافه می شود.

شیرینی های ترکیه : لوکام، راحت الحقوم معروف ترکیه

لوکام(راحت الحلقوم)

شکر پاره(Şekerpare)، شیرینی پرطرفدار میهمانی ها

این شیرینی، یکی از پرطرفدارترین شیرینی های ترکیه با طعمی بی نظیر و ظاهری زیبا است. اکثر مردم ترکیه براساس رسومی که دارند در اکثر جشن ها برای استقبال از میهمانان خود از این شیرینی استفاده می­کنند. شکرپاره از تخم مرغ، شکر،کره، آرد سمولینا، بیکینگ پودر، وانیل، بادام، پسته خورد شده تشکیل شده است.

شیرینی های ترکیه : شکر پاره(Şekerpare)

شکرپاره

سخن آخر

اکثر شیرینی هایی که در کشور ترکیه پخته می شود ریشه در سنت و مهمان نوازی مردمان این دیار دارد.

این کشور زیبا دارای خوراکی های منحصر به فردی است که طعمی به یاد ماندنی از یک شیرینی را در ذهن مسافران ماندگار می کند. ترکیه دارای بیشترین تنوع خوراکی است. مواد استفاده شده در غذاهای آنها به نحوی است که با هر نوع مزاجی سازگاری کامل دارد.

شیرینی های ترکیه ای به دلیل اینکه، این کشور در نقطه تلاقی اتصال شرق و غرب قرار گرفته ترکیبی از سنت های غذایی غرب و شرق را شامل می شود.

در نگارش این مقاله از منابع زیر استفاده شده است:

https://www.eligasht.com/

https://www.top-travel.ir

https://www.alamto.com/

https://fa.wikipedia.org/wiki

https://mosaferz.com/blog

نویسنده مقاله: فریبا فتحی

برچسب ها:

باقلوا, بلبل یواسی, بورما, ترکیه, سارما, سوتلو نوریه, شکر پاره, شیرینی, شیرینی ترکیه, فرهنگ غذایی, فیسیتیکلی, کونفه, لوکام

مطالب مرتبط :

شیرینی ها و دسرهای رمضانی ایرانی

شیرینی ها و دسرهای رمضانی ایرانی

خوراکی‌های خاص مردم ترکیه در ماه رمضان

خوراکی‌های خاص مردم ترکیه در ماه رمضان

اصیل ترین و پرطرفدارترین خوراکی های قزوین

اصیل ترین و پرطرفدارترین خوراکی های قزوین

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

خبر رسان